Zodia Varsator

Semnul zodiacal al Varsatorului incepe de pe 21 ianuarie, dar nu isi intra in drepturi, in prima saptamana, pana pe 28 ianuarie. Incepand cu acesta data va da randament maxim pana pe 19 februarie, cand puterea va incepe sa-i scada treptat in ultima saptamana, datorita influentei Pestilor. Cei nascuti la granita dintre zodii preiau de obicei calitati de la ambele zodii.

Varsatorii au tendinta sa se simta singuri in viata. Sunt exagerat de sensibili si usor de ranit.Varsatorii isi dorsc mult sa castige bani dar nu sunt lacomi. Muncesc neincetat si sunt dispusi sa munceasca pentru ceea ce isi doresc sa obtina si nu cer mai mult decat ceea ce li se cuvine de drept. Citesc aproape instinctiv oamenii din jurul lor si din acest motiv vad caracterele oamenilor prea usor ca sa le mai aduca fericire. Oamenii nascuti in Februarie nu isi arata prea mult sentimentele, dar acestea sunt profunde. De obicei sunt foarte tensionati si nervii lor sunt intinsi la maxim. Acesti oameni isi pierd adesea controlul si apoi spun si fac lucruri pe care le regreta mai tarziu.

Sunt in general foarte activi in relatiile cu publicul si adesea isi dau silinta sa ii inveseleasca pe ceilalti. Sunt buni ganditori si au mare succes cand vine vorba de dezbateri si argumentari, deasemenea sunt foarte greu de convins.

Sunt foarte buni in afaceri si finante cand isi pun minte la contributie, si au mai mult succes decat altii, dar fac mai multi banii pentru altii decat pentru ei insisi. Acesti nativi sunt cautatori de cunostere, ratiune si deschidere, ei sunt niste vizionari. Daca cei nascuti in zodia Varsatorului reusesc sa-si infranga sensibilitatea si sa-si dezvolte vointa, nu exista limita pe care sa nu o tinga. Sunt incununati de succes cand muncesc in echipa si cand trebuie sa-si asume responsabilitatea pentru ceilalti. Ca si idealisti ei ar vrea sa-i multumeasca pe toti iar ambitia lor este sa faca ceva important si cu insemnatate in viata.

Sunt foarte interesati de intalniri, adunari de oameni, si ceremonii publice. In ciuda faptului ca sunt mari iubitori de teatre si concerte si le place sa fie inconjurati de multimi, adesea se simt singuri.

Daca se nasc intr-o famile instarita acesti nativi Varsatori nu isi arat valoarea financiara. Au tendinta sa rateze ocazii unice, sau sa le observe prea tarziu. Daca cei nascuti in aceasta zodie apartin unei clase defavorizate au tendinta sa-si piarda orice urma de onoare si principii si devin nedemni de incredere, inselatori in privinta banilor, mincinosi si fara scrupule in atingerea scopului. In cuplu aceste perrsoane sunt pline de surprize. Nu se simt fericiti si impliniti daca nu fac cum vor ei. Oricat de indragostiti ar fi, nu isi vor sacrifica niciodata autonomia, insa in dragoste sinceritatea va mereu pe primul plan.

In general, nu este adevarat ca toti cei nascuti in Varsator sunt oameni rai. De fapt, cei care au Soarele in Varsator sunt uneori „unul impotriva celorlalti” impotriva destinului si a institutiilor, pentru lumina lupta impotriva intunericului asa cum lupta leii impotriva hienelor.

VARSATOR-Semnul celui care poarta apa

Simbolul Varsatorului este omul care tine in mana 2 vase cu apa: unul contine apa vie, celalat apa moarta. Simbolizeaza impartirea dintre bine si rau, alb si negru. Interesul pentru descoperiri si stiinta se afla in natura umana a Varsatorului. De exemplu computerele. In general adora sa foloseasca aparatura moderna. Uneori, se arata atat de interesat incat ele pot substitui prezenta oamenilor. Lumea interioara a celor care sunt nascuti in aceasta perioada a Varsatorului este foarte instabila. In mintea lor se produc adevarate revolutii. De aceea de obicei nativii acestei zodii sunt schimbatori. Desi varsatorul iubeste noul schimbarea starilor este ceva vechi la el.

PRIETENI

Au tendinta sa isi faca prieteni as cum unii colectioneaza obiecte de arta. Varsatorul tipic are atat de multi prieteni, dar putini in care sa aiba incredere. In prietenia aevarat si in dragoste se inteleg cel mai bine cu cei nascuti pe 21 mai-21 iunie, intre 20 si 27 octombrie si de regula cu cei nascuti in noiembrie.

SANATATE

Acesti nativi au tendinta sa sufere cel mai mult de stomac, adesea din cauza nervilor si intr-un mod ciudat asta nu se poate vindeca prin medicina traditionala. Proasta circulatie adesea le face probleme si au deasemenea afectiuni ale ochilor.