Zodia Rac

Semnul Racului incep pe 21 Iunie dar cateva zile nu isi intra in drepturi cam pina pe 28 iunie. De la aceasta data pana pe 20 iulie se manifesta in forta, dupa 20 iulie incepe treptat sa-s piarda din intensitate fiind influentat de prezenta Leului.

Nativii din aceasta zodie sunt usor raniti de insultele celor din jur. Sunt niste indivizi foarte complecsi, uneori par extrem de puternici alteori vulnerabili ca niste copii. Sunt extrem de introvertiti, sunt foarte reticenti in a-si deschide sufletul, chiar si in relatile de lunga durata.

Sunt foarte ingrijorati de problemele financiare, si fac eforturi mari sa stranga bani, de regula intampina multe urcusuri si coborasuri in viata asa ca sunt motivati sa munceasca ca sa se mentina pe linia de plutire, dar o data ce s-au pus pe picioare se mentin in aceasta pozitie.

Daca este canalizata in directia potrivita, sensibilitatea lor imensa poate fi transformata in putere. De indata ce nu se mai lasa usor impresionati si incep sa-si controleze emotiile lor ravasitoare, inteligenta si imaginatia ii determina sa aiba succes in orice actiune pe care o intrepind. Principala lor problema este sa nu se lase manati de emotiile lor ravasitoare. Intuitia lor este demna de luat in considerare si credibila.

Sunt adesea inzestrati cu o bogata imaginatie si le este foarte usor sa devina remarcabili artisti, scriitori, compozitori sau muzicieni. De fel sunt foarte romantici si foarte dragastosi.Pe de alta parte acesti oameni sunt cei mai sensibili si daca nu sunt perceputi corect la timp devin depresivi si melancolici. In concluzie au nevoie de multa incurajare si apreciere.

Sensibilitatea lor profunda i-a inzestrat cu o valoroasa si revelatoare intutie, mai ales in privinta celor la care tin. Adesea pot fi extrem de telepatici si sunt atrasi de ocultism. Nu ar trebui sa se casatoreasca la o varsta frageda, pentru ca au o fire care se schimba in diferitele etape ale vietii.

Oamenii nascuti in aceasta perioada a anului adesea au pozitii sociale inalte. In viata persoanala, totusi, au multe necazuri si rareaori sunt inconjurati de armonie, oricat de mult succes ar parea sa detina in ochii celorlalti.

  RAC-Semnul Racului

Oamenii nascuti sub semnul Racului sunt foarte timizi si mai presus de orice pe lumea asta le este frica sa nu fie respinsi. Cu toate astea sunt ambitiosi. Drumul lor spre succes este asemanator cu cel al racului avanseaza cu spatele spre succces, si cand te astepti mai putin isi ating scopul si intocmai stransorii racului, nu-l mai scapa din mana. Luna influenteaza femeile, iar barbatii, Rac nu sunt foarte agresivi in dragoste. Cu toate astea lasa impresia ca sunt naivi astfel incat determina femeile din viata lor sa faca primul pas.

PRIETENI

Nativii din aceasta zodie sunt cei la care apeleaza ceilalti atunci cand au probleme, griji sa cand trebuie sa ia decizii importante. In ciuda capacitatii lor de a-si sustine si imbarbata prieteni, le este destul de greu sa-si faca prieteni. Asta se poate datora faptului ca ei iau prea in serios prieteniile si nu se incurca cu prietenii superficiale. Sentimentele si prieteniile lor dureaza mai mult cu cei nascuti in urmatoarele perioade: 21 iunie-20-27 iulie, 21 octombrie-20-27 noiembrie, sau din 19 ferbruarie pana pe 20-27 martie.

  SANATATE

Sunt foarte predispusi la probleme gastrice si trebuie sa fie foarte atenti la midii si fructe de mare. Pot avea boli inflamatorii, precum reumatismul care ii poate afecta in zona picioarelor. Sportul si activitatile fizice sunt niste cai bun de a se elibera de stres. Sporturile in echipa sunt diestractive pentru ei, impreuna cu echipa pot forma o adevarata familie.