Zodia Leu

Semnul zodiacal al Leului incepe pe 21 iulie, insa pana pe 28 iulie nu isi intra in drepturi. Incepand cu aceasta data se va manifesta intens pana pe 20 august cand va incepe sa-si piarda din intensitate treptat din cauza influentei Fecioarei.

Oamenii nascuti in aceasta zodie lupta sa iasa in evidenta printre oameni si ei insasi sunt atrasi in mod natural de oamenii cu personalitate puternica, de fapt sunt dispusi sa ierte si sa le treaca cu vederea greselile celor care au integritate si tinta. De obicei sunt generosi, buni la suflet si foarte deschisi, le este foarte greu sa vada raul in ceilalti. Daca insa sunt raniti, raspund rapid cu aceeasi moneda, deasemenea iarta usor si nu au resentimente.

Partea buna a Leului este ca el insusi este bun si „insorit”, sunt foarte dependenti de proprietatile vitale ale soarelui. Leul tipic este expansiv generos si inzestrat cu un formidabil farmec si un mare suflet. Soarele este cea mai importanta planeta pentru Leu, pentru ca este o reprezentare a ego-ului si a personalitatii acestuia. Le arata ambitiile si cele mai acunse trasaturi care ii pot face sa straluceasca. Asemenea oameni sunt adevarate forte ale umanitatii. Abunda in intelegere si in general sunt toleranti.

Sunt extrem de norocosi in ceea ce priveste partea financiara, primesc adesea bani de unde nu se asteapta; dar mai presus de orice tanjesc dupa dragoste si ast este unul dintre lucrurile pe care il primesc rar.

Nativii din aceasta zodie au puterea de a-i inspira pe ceilalti, iar conducatori precum Napoleon s-a nascut sub semnul acesta. Au capacitatea de a conduce oamenii prin lupta pana la moarte. Oamenii nascuti in aceasta perioada au un spirit extrem de independent nu le place sa fie controlati sau supusi. Sunt foarte tenace in a-si atinge scopurile, iar daca isi pun ceva in minte, de obicei isi atting scopurile in ciuda orcarui obstacol sau greutati intampinate.

Desi plin de ambitie si entuziasm, Leul are tendinta sa fie lenes si daca i se acorda sansa, va alege intotdeauna varianta cea mai usoara, mai ales atunci cand o situatie nu il distreaza sau glorifica. Asta este cu siguranta o dovada de lene pe care minunatul Leu trebuie sa o ia in considerare.

Nativii din acesta zodie sunt de obicei foarte rabdatori si inghit multe, dar o data ce s-au rasculat, nimic nu-i mai opreste, nu cunosc infrangerea si nici macar nu o accepta.

De regula, oamenii nascuti in acesta perioada se simt izolati si inguri in viata, si daca nu sunt activ implicati intr-un proiect sau daca nu au un scop devin melancolici si depresivi.

  LEU-Semnul Leului

Nativii din aceasta zodie sunt conducatori innascuti. In realitate pozitia de sef este ce isi doresc majoritatea oamenilor nascuti sub acest semn. Sunt oameni atractivi si inteligenti. Acest fapt ii face sa fie placuti de cei din jur, insa nu ar trebui sa incerce sa-i domine pe toti. Leul este adesea supranumit „Semnul Regilor” datorita inteligentei sale si a comportamentului sau. Simbolul astral „Leul” este considerat a fi regele animalelor. Dar ca orice conducator, el trebuie sa invete sa poarte coroana cu modestie. Ar trebuie sa ia mereu in considerare cel mai mare pacat al lor- vanitatea.

PRIETENI

Nu e tocmai usor sa fii prieten cu nativul din aceasta zodie. Le place sa fii unicul lor prieten iar ego-ul lor are mereu tendinta sa planeze asupra relatiei. Acesti oameni pot stabili relatii de lunga durata cu persoane nascute in urmatoarele perioade: 21 martie-19-27 aprilie si in mod ciudat cu cei nascuti pe 1, 10, 19, 28 din orice luna, deoarece aceste numere sunt in concordanata cu numarul Soarelui care se stabileste in aceasta perioada.

SANATATE

Nativii din acesta zodie ar trebui sa-si rezerve mult timp pentru somn. De obicei isi expolateaza prea mult creierul si de aceea sunt predispusi sa sufere de dureri de cap, probleme cu ochii si cu alte probleme localizate in zona capului. Sunt predispusi la taieturi si rani in zona capului si nu de putine ori se cam joaca cu focul. Acest gen de oameni au nevoie se o constanta supravheghere medicala.