Zodia Berbec

Semnul zodiacal al Berbecului incepe pe 21 martie, dar timp de o saptamana nu isi va intra in drepturi pana pe 28 martie. De la aceasta data pana pe 20 aprilie, cand incepe din nou sa-si piarda puterile din cauza influentei Taurului, se va manifesta puternic.

Oamenii nascuti in parioada asta a anului dispun de o vointa neobisnuita si o de o mare incapatanare in a-si atinge scopurile. Sunt nascuti sa fie niste luptatori in toate sensurile cuvantului, au deasemenea o capacitatea de a fi buni organizatori. Se considera a fi coordonatorii unor proiecte importante sau se vad conducatorii unei importante afaceri, chiar si in organizarea si dezvoltarea unei tari.

Par sa respinga nativ orice forma de critica si singura metoda prin care poti sa le inhibi aceasta manifestare este prin logica pura, ratiune si dovada. Aceste gen de oameni sunt independenti in tot ceea ce fac.

Este extrem de important pentru ei sa faca lucrurile asa cum vor ei, iar daca sufera interventii externe pierd din vedere scopul principal, dau inapoi si lasa pe altcineva sa le ia locul.

De regula sunt nefericiti in ceea ce priveste viata familiala. Este foarte greu pentru acesti nativi sa cunoasca o persoana de sex opus care sa-i inteleaga si daca diferentele nu supara din acest punct de vedere o va face cu siguranta sosirea pe lume a copiilor.

Si totusi acesti nativi fie ei femeie, barbat, au o profunda nevoie de afectiune si intelegere, mai mult ca orice si in general asta este piatra lor de incercare, daca nu au norocul sa gaseasca pe cineva care sa le satisfaca dorintele. In ceea ce priveste sucesul si puterea, nu exista culmi pe care nativii acestei zodii sa nu le poata atinge. Cu toate astea succesul nu ii face sa se simta fericiti si satisfacuti. Au tendinta sa nu fie prevazatori fiind prin natura lor impulsivi in ganduri si in actiuni. Au tendinta sa-si atraga foarte usor dusmani, Sunt extrem de ambitiosi, de regula reusesc in viata sa castige bani si pozitie sociala.

Partea negativa a acestor nativi este ca nu se vor da in laturi de la nimic pentru a-si atinge scopurile. Partea pozitiva este ca sunt buni profesori, deopotriva severi si disciplinati si mai mult sa mai putin maleabili in privinta asteptarilor pe care le au de la ceilalti.

Toti reprezentantii acestui semn au tendinta de a privi spre viitor poate pentru ca sunt nerabdatori ca lucrurile sa se intample. Au tendinta sa faca profetii, care de multe ori se indeplinesc.

De regula, barbatii nascuti in acesta perioada a anului sufera mult din pricina sentimentelor lor; rareori inteleg femeile si comit multe greseli in relatiile cu acestea. Nativii Berbeci sunt cu adevarat fericiti cand sunt contopiti cu munca lor si reusesc sa treaca peste obstacole. Oamenii in general si mai ales nativii din acesta zodie trec prin viata, rareori, fara sa primeasca lovituri de la ea fie si din accidente sau manifestari violente.

BERBEC- Semnul Berbecului

Marte este planeta care il domina. Ii face pe acesti nativi sa aiba o viata activa, dandu-le constant rezerve de energie. Asta ii face nepasatori, rebeli, ambitiosi si competitivi. Locul acestui semn in horoscop: Primul, iar oamenii acestui semn vor sa fie primii in toate. Berbecul este un semn al increderiide sine. Simbolul berbecului, ca si animal care incerca sa se lupte cu ajutorul loviturii cu coarnele, si toata lumea care a avut de aface cu un asemenea nativ stie ca sunt la fel de directi si incapatanati ca si berbecii.

  PRIETENI

Isi vor gasi prieteni din randul celor nascuti intre 21 iulie si 20-27 august , 21 noiembrie pana pe 20-27 decembrie; si deasemenea 21 septembrie- 20-27 octombrie.

  SANATATE

Oamenii nascuti in acesta perioada ar trebui sa-si rezerve mult timp sa doarma. De obicei isi exploateaza prea tare creierul si au tendinta sa sufere de dureri de cap, probleme cu ochii si alte afectiuni ale capului. Sunt deasemena predispusi la rani in aceasta zona si de obicei se joaca cu focul. Acesti nativi au nevoie in permanenta de asistenta medicala.