Zodia Fecioara

Semnul zodiacal al Fecioarei incepe de pe 21 august, dar nu isi intra in drepturi, in prima spatamana, pana pe 29 august. Incepnad cu acesta data va da randament maxim pana pe 20 septembrie, cand puterea va incepe sa-i scada treptat in ultima saptamana, datorita influentei Balantei.

Emblema Fecioarei, o fecioara tinand in mana un manunhi de spice ce simbolizeaza intelepciunea, acumulata prin experiente de viata. Ca o adevarata fecioara, majoritatea nativilor din acesta zodie sunt timizi si intocmai unei fecioare, au tendinta sa astepte si sa se daruiasca iubitului/iubitei prefect/e, Nativul din fecioara este deasemenea un/o idealist/a.

Cu Mercur ca planeta dominanta, oamenii nascuti in aceasta perioada sunt extrem de isteti si poseda un dezvoltat simt al observatiei. Sunt modestia intruchipata, nu suporta sa fi cocolositi, prefera sa aiba ei grija de ceilalti.

Oamenii nascuti in acesta zodie de regula, au mare succes in viata. Au o minte acerba si o gadire foarte dezvoltata, sunt foarte discriminanti in relatiile cu ceialti, iar in afaceri au o minte stralucita, nu sunt usor de dominat sau de inselat.

De obicei sunt foarte materialisti in viata, analizeaza si judeca tot ce-i inconjoara numai din punctul lor de vedere. Acesti oameni sunt de parere ca inteligenta si cunoasterea pot fi foloite in mod util.

Fac cunoscuta acesta informatie orcui le iese in cale, daca asta demonstraza cat de utili sunt ei pe lumea asta, asta ii face sa iasa din carapace. Nativii nascuti in aceasta zodie pot fi buni critici literari, fiind foarte rapizi in a observa punctele slabe. Sunt mari iubitori de armonie in jurul lor, au gusturi foarte bune in privinta amenajarilor interioare si a vestimentatiei si isi doresc mereu lucruri elegante si de bun gust.

Fecioarele sunt de obicei foarte meticuloase in privinta ingrijirii personale, au mult respect pentru rang si pozitie sociala si sunt mari adepti ai legii si aplicarii acesteia. De obicei isi dezvolta acesta abilitate pentru a se perfectiona si pentru a perfectiona tot ce este in jurul lor, punand mare pret pe realizarile tangibile.

Oamenii nascuti sub acest semn isi vor petrece o mare parte din viata lor osciland fara directie, pentru ca mai apoi sa devina niste persoane cu un simt al orientarii remarcabil. Se pot adapta usor la schimbari de indata ce vor gasi o cale sa includa noul eveniment aparut in propria rutina. Au tendinta sa fie foarte „incuiati” cand vine vorba de proprile lor idei si, adesea devin egoisti cand vor sa isi atinga scopurile.

Oamenii nascuti in acesta zodie au tendinta sa fie extremisti in privinta raului si a binelui, mai mult ca oricine. Daca dezvolta o pasiune pentru bani nu se vor opri de la nimic pentru a-i obtine, iar acest compotament este considerat o miselie de catre ceilalti.

In dragoste sunt foarte greu de inteles, sunt fie cei mai buni fie cei mai rai, barbati si femei deopotriva nascuti in aceasta perioada a anului. Pentru oamenii nascuti sub acest semn dragostea nu este ceva dramatic, emotional sau sentimental. Dragostea pentru ei este devotament fata de familie, prieteni si pentru cei sarmani. Nu exsita niciun ascunzis in spatele comportamentului sau al spuselor acestor nativi. Casatoria pentru ei este un angajament major, apreciaza uniunea si din punct de vedere al relatiei de iubire si din punct de vedere al unui parteneriat. O relatie plina de afectiune scoate la iveala ce-i mai bun din nativii acestei zodii pentru ca sunt buni la suflet, plini de devotament si loialitate. Dezamagirea insa ii poate face cinici si sceptici. Fecioarele devin de multe ori critice cu ele si cu tot ce le inconjoara, datorita efectului acestor dezamagiri asupra sensibilitatii lor.

FECIOARA-Semnul Zeitei Recoltei

Nativii in aceasta zodie au o minte extrem de analitica, incercand neincetat sa puna etichete tuturor. Au un simt foarte dezvoltat in privinta bunului gust, a organizarii timpului, al auzului si al mirosului. Simbolul acestei zodii este fecioara. Asta nu inseamna ca acesti nativi sunt inocenti si fara de pacate. Ci dimpotriva inseamna ca sunt inzestrati cu o capacitate uimitoare de a observa ceea ce le permita sa vada toate defectele umane. De obicei nu le place chiar tot ce vad si bat in retragere ca o fata mare.

PRIETENI

Oamenii nascuti in aceasta zodie isi fac cu greu prieteni. Nu vor face primul pas pana cand nu se simt confortabil in prezenta acestor persoane. Insa cand hotarasc sa faca pas, acesti oameni sunt capabili sa realizeze lucruri extraordinare. Pot stabili prietenii de durata cu nativii din aceeasi zodie si din umatoarele perioade: 20 aprilie pana pe 20-27 mai.

SANATATE

In privinta sanatatii, de regula, sunt mai putin predispusi la boli decat ceilalti, ceea ce este ciudat la el este ca mereu isi inchipuie ca au orice boala despre care citesc. Sunt foarte pretentiosi si rafinati in ceea ce priveste mancarea si trebuie sa fie bine servita altfel isi vor pierde apetitul. Este permanent atenta la sanatate si face eforturi sa fie mereu in forma din acest motiv nu ii deranjeaza rutina exercitiilor, daca vad rezultate. Le place tenisul, inotul, navigatul, pescuitul si mersul cu bicicleta desi nu sunt foarte competitivi din punct de vedere al performantelor sportive. Sunt foarte sensibili la mediu in care traiesc; cel mai mic disconfort sau cea mai mica suparare le afecteaza sistemul nervos si organele digestive. Acesti nativi pot avea probleme respiratorii si pot suferi de nevrita la umeri si pe brate. Daca nu sunt cu persoana potrivita, sau nu au o casatorie armonioasa, se imbolnavesc usor sau cad in depresie. Nu ar trebui sa bea alcool niciodata, se pare ca pentru ei este mai mult o otrava decat orice forma de eter.