Zodia Taur

Semnul zodiacal al taurului incepe pe 20 Aprilie, iar in prima saptamana nu isi intra in drepturi, pana pe 27 aprilie. De la aceasta data este plin de energie pina pe 20 mai cand in ultima saptamana incepe sa-si piarda puterile fiind influentat de semnul Gemenilor.

Taurul este zodia simtului practic si a bogatiei. Oamenii nascuti in zodia taurului au tendinta sa fie rabdatori, practici si dedicati semenilor. Acest gen de oameni sunt de obicei atenti in relatiile cu ceilalti, viata si bani. Au o ciudata putere de ai dommina pe ceilalti chiar si cand nu se straduiesc sa o faca.

Oamenii nascuti in acesta perioada sunt extremi de fideli, cu o mare nevoie de siguranta si rutina prestabilita. Desi sunt cu picioarele pe pamant, pot deasemenea sa fie romantici si sensibili cand vine vorba de dragoste. Au o mare putere de toleranta, atat fizica si mentala si pot trece prin prin perioade foarte obositoare si stresante atata timp cat sunt entuziasmati si motivati.

Sunt niste gazde minunate si se pricep la mancaruri, iar in aranjarea propriei locuinte pot face minuni din nimicuri. Acesti nativi sunt buni in pozitii de directori, au o intuitie dezvoltata in afaceri, in general lumea ii crede mai bogati decat sunt pentru ca arata tot timpul la 4 ace.

Sunt manati de propriile percepii si de felul lor afectuos de a fi, care ii caracterizeaza mai mult decat pasiunea. Acesti nativi sunt blanzi si senzuali, apreciind lucrurile bune in viata. Taurul este motivat de nevoia de afectiune, fiind abil in afaceri si demn de incredere sa gestioneze pana la capat o situatie cu multa discretie.

Taurii sunt incapatanati si foarte creativi. Luna este dominanta in zodia Taurului, conferind succes in relatiile cu oamenii iar combinatia cu Venus ii confera pasiune multa loialitate si fidelitate. Sunt buni si generosi cu prietenii, cu care dezvolta relatii stranse.

Daca iubesc cu adevarat sunt generosi in totalitate si niciun sacrificiu nu va fi prea mare pentru persoana iubita; daca are dusmani Taurul ii va infrunta cu multa determinare. Ei dau intotdeauna cartile pe fata pentru ca nu le plac pacalelile, compromisurile si inselatoriile.

Nativii din aceasta zodie sunt foarte usor influentabili de anturaj si devind tristi si morocanosi cand sunt nevoiti sa traiasca in conditii de incompatibilitate cu ceilalti. Desemenea sunt usor inselati de propriile sentimente, senzatii si dorinte.

De regula atat, femeile cat si barbatii din aceasta zodie sunt forte gelosi, si gelozia lor ii impinge la violenta sau iesiri necontrolate, pe care le regreta amarnic dupa ce le trece furia.

Sunt foarte tacuti si puternici, dar de multe ori par sa ignore si sa se impotriveasca muzicii, poeziei si artelor. Cei nascuti in aceasta zodie au capacitatea sa fie niste prieteni foarte loiali.

Pot deveni vraci sau asistente medicale, si mai toti au tendinta de a iubi gradinaritul si florile.

TAUR-Semnul Taurului

Taurul este de obicei cald, bland, pasional si prietenos, desi nu arata asta niciodata. Taurul ca si animal este simbolul potrivit acestui nativ. Nativii din acest semn folosesc forta pentru a-si atinge scopurile. Stiu exact ce vor si muncesc din greu sa-si atinga scopurile. Le este greu sa empatizeze cu ceilalti Dar in general Taurul este un semn pozitiv, Oamenii nascuti in aceasta zodie sunt de obicei prietenosi, desi uneori pot si un pic plicticosi din cauza propriilor retineri si a reticentei.

  PRIETENI

Leaga prietenii durabile cu oameni nascuti intre 21-27 august, 20-27 septembrie, 21 decembrie si 20-27 ianuarie.

  SANATATE

In privinta, sanatatii, desi inzestrati de la natura cu o constitutie frumoasa, sufera de tot ce inseamna afectiuni ale gatului, nas si plamani.