Zodia Pesti

Zodia Pestilor incepe pe 20 februarie, dar influenta asupra nativilor incepe sa se manifeste dupa sapte zile, incepand cu 27 februarie. Dupa aceasta data, cei nascuti in perioada respectiva vor da randament maxim, pana pe 20 martie, randament care apoi va scadea treptat, timp de 7 zile, sub influenta semnului zodiacal urmator, Berbec.

Pestii nu pot rani pe cineva in mod direct, tocmai slabiciunea lor fiind elementul care ii ajuta sa se joaca cu mintea celorlalti. Cei mai multi Pesti sunt buni si naivi. Nativii Pesti tineri sunt aventurosi, impulsive, entuziasti si plini de energie. Pestii sunt pioneri atat in gandire cat si in fapte, foarte deschisi noului si iubitori de libertate. Acesti oameni dispun de o surprinzatoare capacitate de intelegere, innascuta, pe care nu o dobandesc prin lectura sau studiu. Obtin, sau, mai degraba, absorb cu usurinta informatii, in special despre istoria tarilor, calatorii, cercetare, sau alte teme similare. Desi sunt generosi din fire, tind sa fie extrem de ingrijorati in ceea ce priveste partea financiara, si sa se preocupe in legatura cu pozitia pe care o vor avea in societate in cursul vietii. Aceasta gandire se datoreaza mai mult neplacerii si ingrijorarii de-a depinde de altii mai mult decat iubirii pentru bani.

Pot fi iritati cu usurinta de comportamentul incet sau moderat al tovarasilor lor, si, desi ei insisi firi sensibile, pot trece cu brutalitate peste sensibilitatile celorlalti. Aceste calitati ii fac insa sa fie perceputi gresit, si sunt adesea considerati absorbiti de problem financiare, cand in realitate nu este asa.

Cei nascuti in aceasta perioada isi incalca promisiunile, in special in ceea ce priveste banii. Promit sa acorde imprumuturi, in impulsuri de moment, dar daca au timp de gandire, amenintarea unei lipse viitoare a banilor ii determina, intotdeauna, sa-si incalce promisiunea sau poate sa imprumute doar jumatate din suma oferita initial. Din acest punct de vedere, nativii Pesti ar trebui sa aiba un control de sine foarte puternic, sa-si disciplineze calitatile si tendintele specific in avantajul societatii in care traiesc.

Pestii sunt de asemenea mai ambitiosi din punct de vedere psihic decat fizic. Desi sunt siguri de ceva, se vor subestima si vor ezita, daca trebuie sa-si expuna public parerea. Tind sa se gandeasca destul de mult la lucruri neplacute sis a devina melanciloci, sau sa-si imagineze ca lumea este impotriva lor, si ca sunt transformati in martiri. Astfel, cad in depresie. Dat fiind faptul ca vad viata ca pe un intreg mistic, considera ca lucrurile nu merg bine un semn ca sunt oameni rai. Nici un alt semn zodiacal nu-si planuieste sear ape baza a ceea ce citeste intr-o prajitura cu ravas. Multi artisti, muzicieni, scriitori sunt nascuti in aceasta perioada, dar trebuie sa primeasca foarte multe incurajari pentru a-si putea exploata capacitatile la maxim.

Nativii in zodia Pestilor le sunt foarte devotati prietenilor sau oricaror cauze pe care si le asuma, atata timp cand simt ca se bucura de increderea sau admiratia celorlalti. In general, ocupa cu success pozitii de raspundere, dar, in acelasi timp, nu fac eforturi pentru a avansa, si de obicei asteapta sa fie intrebati inainte de a formula o parere.

Pesti sunt cele mai puternice si cele mai slabe persoane. Únele tind sa-si satisfaca pasiunea innascuta pentru lux si rasfat, si, daca aceasta latura a firii lor este ce acare ii controleaza, sunt in general prea relaxati si increzatori, tinzand sa aiba prea multa incredere in cei din jur, sa se lase influentati de prieteni falsi, sa ia parte la scheme frauduloase si in únele cazuri, sa devina dependenti de droguri sau alcool.

PESTI-Semnul Delfinului

Personalitatea ta este o combintie a tutu ror semnelor zodiacale. Esti o persoana inzestrata din punct de vedere artistic iar creativitatea este ceva caracteristic acestei zodii. Esti foarte mpatic mereu stiinf ce simte cel de langa tine. Asta face din tine un bun sfatuitor si iubit/a sensibil. Ocazional iti place singuratatea si iti place sa t refugiezi undeva departe de lume si sa stai singur/a sa te regasesti. Pisces find their most lasting friendships with people born in their own period or between Jane 21 and July 20.

PRIETENI

Pestii isi gasesc cel mai bine prietenii printre oamenii nascuti in aceeasi perioada cu ei sau intre 21 iunie si 20 iulie.

SANATATE

In ceea ce priveste sanatatea sunt predispusi sa sufere de boli de nervi, insomnie, depresie si circulatie proasta, precum si anemie. Adesea au probleme digestive. Ar trebui pe cat posibil, sa traiasca in climate luminoase, insorite si uscate, si sa faca multe exercitii fizice in aer liber. Le plac extremele: fizice, emotionale si mentale si beneficiaza profund in urma experimentarii lor; dar daca extremismul lor depaseste limita acceptabilitatii sociale, in cazul asta ar trebui sa se astepte la multa singuratate.