Zodia Gemeni

Semnul zodiacal al gemenilor incepe pe 21 mai, dar timp de o saptamana nu isi va intra in drepturi pana pe 28 mai. De la aceasta data pana pe 20 iunie, cand incepe din nou sa-si piarda puterile din cauza influentei Racului, va avea deplina putere.

Oamenii nascuti in aceasta zodie sunt cunoscuti pentru personalitatile lor duale si pentru abilitatea lor de a-si schimba starea de spirit in orice clipa. Desi urasc sa fie ingraditi, sunt niste parteneri de viata romanici si distractivi, chiar daca isi schimba dispozitia cand sunt nefericiti sau plictisiti.

Laturile sale duale trag mereu in directii diferite. Sunt geniali in gandire dar de obicei le lipseste continuitatea in atingerea unui scop.Dintre toti oamenii, Gemenii sunt cel mai greu de inteles; sunt pasionali si reci aproape in acelasi timp.

O parte din ei este iubitoare vizavi de o persoana in timp ce cu cealalta pot fi foarte critici si respingatori. Istetimea si simtul dezvoltat al observatiei ii face fie niste buni povestitori, desi au tendinta sa exgereze, fapt ce le poate aduce necazuri in relatii.

Acesti nativi sunt buni diplomati, orbindu-si ascultatorii cu inteligenta si genialitatea, dar de obicei nu spun mare lucru.

Chiar si lor le este greu sa isi dea seama ce vor sa faca in viata. In sufletul lor sunt ambitiosi sa obtina o pozitie sociala; dar cand o obtin s-au plictisit deja de ea si sunt gata sa lupte pentru altceva care poate fi total opus scopului initial. Fiind oratori innascuti Gemenii nu inghit ignorantii; si din moment ce sunt orientati spre relatiile cu oamenii, trebuie sa se asigure ca nu devin plictisitori sau monotoni.

Fara indoiala ca sunt capabili sa vorbeasca despre tot ce misca sub soare cu cineva, doar ca sa-si hraneasca mintea mereu activa si analitica. Daca ii accepti asa cum sunt, cu bune si rele, pot fi cele mai placute prezente, dar nu trebuie sa te astepti niciodata sa fie constanti in idei si planuri.

Ei cred despre ei ca sunt loiali, constanti si fideli, ei pot fi asa in anumite momente, pe de alta parte fiecare moment pentru ei exista separat de celelalte. Acesti nativi au capacitatea sa observe cu repeziciune slabiciunile celorlalti, si te pot reduce la tacere prin inteligenta, sarcasm si parodiere.

Majoritatea sunt excelenti oratori si au mare cautare la oameni pentru ca sunt foarte distractivi. Gemenii sunt sufletul petrecerii. Din punct de vedere financiar au mereu succes, dar cariera care li se potriveste cel mai bine este cea care implica: tact, finete si diplomatie.

Partea negativa a nativilor din aceasta zodie nu are scrupule si este inselatoare. Sunt adesea jucatori foarte buni si promoteri ai solutiei:”imbogateste-te rapid”.

Alta categorie poate fi buna la suflet si generoasa cu persoana iubita, dar adesea merg pe premiza ochii care nu se vad se uita. In ceea ce priveste viata sentimentala Gemenii sut adevarate puzzle-uri umane. Pot iubi cu pasiune si in acelasi tip pot fi instabili, numai scutul de diplomatie si tactul impecabil sunt cele care il impiedica pe acest nativ sa-si faca praf viata.

Mercur este favorizat de zei, influentand procesele noastre intelectuale. Prin urmare Gemenii care sunt mereu dominati de acasta planeta, sunt foarte inteligenti si de obicei sunt superiori celorlalti in aceasta privinta.

Gemenii sunt oamenii schimbarii. Atunci cand sunt intr-o pasa proasta se comporta prosteste, necugetat, regretand mai tarziu. Calitatile Gemenilor sunt: flexibilitatea, voiosia, altruismul, siguranta de sine si calmul. Toate aceste calitati sunt adevarate, iar datoria Gemenilor este sa le foloseasca cat mai corect pentru a-si atinge scopurile inalte.

  PRIETENI

Stabilesc prietenii durabile cu oameni nascuti in aceeasi perioada cu ei, intre 21 septembrie, intre 20-27 octombrie, 21 ianuarie pana in 18-27 februarie.

  SANATATE

Sunt predispusi mai mult ca la orice la boli ale sistemului nervos, atat femeile cat si barbatii pot avea o sensibilitate a sistemului digestiv. Adesea prezinta probleme in zona toracala.