Zodia Sagetator

Semnul zodiacal al Sagetatorului incepe de pe 21 noiembrie, dar nu isi intra in drepturi, in prima saptamana, pana pe 28 noiembrie. Incepand cu acesta data va da randament maxim pana pe 20 decembrie, cand puterea va incepe sa-i scada treptat in ultima saptamana, datorita influentei Capricornului.

Simbolurile pentru Sagetator sunt vantatorul si centaurul, un personaj mitic jumatate om, jumatate cal. Acest semn simbolizeaza cautarea intelepciunii; este semnul filozofilor si al exploratorilor. Ei au o pofta nebuna sa invete si sa calatoreasca. Asemenea persoane prefera sa umble in picioarele goale si sa nu se prea aranjeze. Cu toate astea daca incep o relatie se straduiesc sa o faca cat mai placuta si mai distractiva posibil. De obicei sunt mereu in verva dar isi vor rezerva timp pentru o relatie speciala.

Isi concentreaza toata atentia pe orice intreprind la un anumit moment si se pare ca ignora orice alta interventie pana cand rezolva problema. Se pare ca sunt muncitori dedicati; genul asta de persoane par sa nu se opreasca pana ce nu cad din picioare de oboseala. Le place sa invete singuri, prin calatorii si experiente de viata, decat sa indure scoala cu orele ei si rutina temelor.

Acesti nativi au succes in afaceri, dar nu se simt atrasi de un domeniu anume.Ei merg pe premisa ca daca au succes intr-un anumit domeniu asta nu e un motiv intemeiat sa-si decice intrega viata acestui domeniu.

Pentru ca au un nivel ridicat de inteligenta si curiozitate, acesti nativi din Sagetator sunt dispusi sa invete despre alti oameni incercand sa-i inteleaga, si castigandu-le increderea prin sinceritate. Spirituali si usor adaptabili, sunt niste comunicatori innascuti, niste minunati povestitori si foarte distractivi.

Majoritatea au o slabiciune pentru muzica. Unii dintre ei ajung mzicieni de geniu. Mai sunt talentati la scris carti, la televiziune, comunicatii si abili in firme unde se gasesc multi reprezentnti ai acestui semn. Acesti nativi au, totusi, tendinta sa fie la extreme in tot ceea ce fac si iau decizii pripite sau se razgandesc repede, lucru pe care mai tarziu il regreta, dar sunt prea mandri ca sa-si recunoasca greseala.

Una dintre cele mai mari probleme ale Sagetatorilor se gaseste chiar in relatie. Ei sunt perfect capabili sa fie fideli fata de doua persoane simultan.

Barbatii din acest semn se casatoresc mai mereu la primul imbold si regreta toata viata, dar sunt prea mandri sa o arate si prea conventionali sa ceara ajutor, asa ca adesea par sa aiba casnicii fericite chiar si cand sunt aproape distrusi.

Femeile acestui semn sunt, de regula, suflete nobile; adora sa isi sustina barbatii in drumul spre succes si vor sacrifica orice in acest scop. De obicei sunt evlavioase. Pe de alta parte atat femeile cat si barbatii cand se aseaza la casa lor o fac cu convingere. Refuza sa lase monotonia in relatia si adesea cauta noi cai de a aduce buna dispozitie in relatie.

Genul acesta de nativi, sunt, in general, sunt marcati de: putere, pentru ca este un mecanism de supravietuire dar poate fi si o slabiciune atunci cand influentele din exterior ii fac vulnerabili. Sincerul Sagetator nu ezita sa spuna lucrurilor pe nume, fapt ce pare lipsit de tact.

Le place legea si ordinea iar din randul Sagetatorilor ies niste mame minunate. Persoanele nascute in aceasta perioada, chiar si atunci cand au succes, nu ar trebui niciodata sa fie activ implicate pentru ca lipsa de activitate duce la depresie si o prematura delasare.

SAGETATORUL - Semnul Centaurului

In personalitatea Sagetatorului sunt combinate calitati precum: seriozitatea, gratie si curtoazie. Oamenii nascuti in aceasta zodie se inteleg cu ceilalti cu usurinta, dar le este greu sa-si faca prieteni apropiati. Isi fac prieteni cu multa grija. Sagetator indrageste de obicei sporturile, natura si calatoriile, sa invete si sa castige, Sagetatorului ii place sa faca tot felul de activitati in compania celor dragi. Mintea si trupul sau au nevoie constanta de regenerare intelectuala si fizica.

PRIETENI

Sunt cei mai buni prieteni din zodiac. Nu sunt genul cu care sa te intalnesti din cand in cand la o cafea. Sunt cea mai potrivita companie pentru calatorii. Isi stabilesc cele mai durabile prietenii cu oameni nascti de pe 21 martie pana pe 19-26 aprilie si de pe 21 iulie pana pe 20-27 august sau chiar cu cei nascuti in aceeasi perioada.

SANATATE

Sunt predispusi sa sufere de reumatism si de orice alta boala, deasemenea au o sensibilitate la gat si plamani si probleme cu pielea. Probleme fizice, totusi, pot aparea ca rezultat al unei diete dezorganizate si al unei delasari. Sagetatorii sunt dominati de o atractie nebuna pentru jocurile de noroc, lucru care ii poate aduce in sapa de lemn. Deasemenea in anii tineretii sufere de probleme ale sistemului nervos.