Zodia Balanta

Semnul zodiacal al Balantei incepe de pe 21 septembrie, dar nu isi intra in drepturi, in prima spatamana, pana pe 29 septembrie. Incepand cu acesta data va da randament maxim pana pe 20 octombrie, cand puterea va incepe sa-i scada treptat in ultima saptamana, datorita influentei Scorpionului.

Soarele este conducatorul sufletului cade pe diagrama in Balanta. Dragostea lor pentru dreptate, combinata cu nevoia de a fi corecti ii determina sa ia decizii mai greu. Nativi din aceasta zodie sunt rareori lenesi.

Muncesc din greu si isi doresc ca si partenerii lor sa munceasca la fel de mult. Au un dezvoltat simt al dreptatii si al corectitudinii. Nu se prea enerveaza dar atunci cand o fac sunt de-a dreptul furtunosi. Sunt extrem de optimisti si hotarati in ganduri si fapte. Sunt foarte prevazatori si intuitivi, si lasa o parere foarte buna la prima impresie. Isi controleaza foarte bine emotiile, asa ca reprezentantul tipic al acestei zodii este intruchiparea calmului, stabilitatii si sigurantei.

Bun la suflet si afectuos, nativul Balanta iubeste sa comunice cu oamenii, insa poate fi si un bun ascultator. De obicei sunt foarte abili in speculatii, si nu pun mare pret pe bani, si de regula intampina multe urcusuri si coborasuri in cariera. Balanta e o zodie care apreciaza mai mult ca orice pacea inainte de toate, si are ganduri foarte pasnice. Oamenii iubesc prezenta Balantelor, caci intr-o situatie conflictuala vor cauta mereu compromisul.

Sunt adesea abili in a ghici gandurile, au presentimente neobisnuite si ar fi niste monahi foarte devotati, teosofisti si ocultisti, si totusi atat de dornici sa gasesca o explicatie rationala la orice incat dragostea lor pentru dovezi palpabile le inhiba puterile paranormale.

Nativii din aceasta zodie simbolizeaza cu adevarat o balanta. Se pare ca incerca mereu sa puna in balanta lucrurile si sa fie corecti in judecata.

Cel mai adesea sunt intalniti in domenii de relatii cu publicul, insa au o dorinta innascuta de a echilibra lucrurile de a face legi pentru binele semenilor. Acesti nativi accepta cu bucurie laude pentru realizarile lor si vor lauda cu bucurie realizarile altora, cand o merita.

Balanta este semnul Parteneriatului. Energiile lor sunt canalizate spre a se contopi si a se combina cu ceilalti; punctul lor forte este relatia cu ceilalti. Nascuti sub semnul Balanta tanjesc dupa echilibru si armonie si sunt ce mai fericiti cand traiesc intr-un mediu ordonat si seren. Balantele sunt foarte bune in domeniile stiintifice, adesea isi petrec toata viata studiind un anumit subiect, cantarind si analizand fiecare particica in cel mai constiincios mod posibil. Din acest motiv ei pot fi niste medici minunati.

De obicei ajung adevarati maiestri intr-un anumit domeniu, mai mult decat generalisti. Pe de alta parte pe reprezentantii acestei zodii nu te poti baza, fie ca este vorba de ce ar trebui sa faca sau fie ca trebuie sa-si mentina o anumita perspectiva. Adesea sunt acuzati ca au 2 fete. Pe sub incantatorul exterior sunt de fapt egoisti si vor sa-si impuna punctul de vedere.

Ca parteneri de viata acesti nativi din Balanta sunt cei mai romantici din zodiac. Venus guverneaza, si de aceea au o viziune idealista asupra iubirii si relatiei. O data ce se indragostesc, incep sa se gandeasca la casatorie. Pe de alta parte rareori isi gasesc acesti oameni fericirea in casatorie. In ceea ce priveste iubirea au tendinta sa cantareasca si sa analizeze prea mult lucrurile. In relatie in general dau numai daca primesc. Cu toate astea au se bucura de succes in a-si face multe cercuri de prieteni si cunostinte.

BALANTA - Semnul Dreptatii

Persoanele nascute in acesta zodie sunt cei mai educati dintre toti. Sunt persoane sensibile care apreciaza bunele maniere, gandurile bune, le place sa primeasca si sa distreze musafirii. Balanta este de obicei o persoana plina de tact care intelege intutiv arta buna si perfectiunea. Relatiile cu cei din jur sunt pline de stralucire si sarm.

PRIETENI

Persoanele nascute in aceasta perioada sunt foarte sociabile; sunt prieteni adevarati si buni sfatuitori. Le place sa organizeze petreceri, si au in dar innascut sa ii faca pe ceilalti sa se simta bine. Le este usor sa stabileasca prietenii de durata cu cei nascuti in urmatoarele perioade: 21 ianuarie si 18-27 februarie, 21 mai si 20-27 iunie.

SANATATE

Nativii din aceasta zodie sunt predispusi sa sufere cu nervii si de depresie, deasemenea de dureri de spate si rinichi si dureri severe de cap. Dureri lombare si afectiuni cauzate de consumul ridicat de zahar si grasimi sunt tipice acestei zodii.