Zodia Scorpion

Semnul zodiacal al Scorpionului incepe de pe 21 octombrie, dar nu isi intra in drepturi, in prima saptamana, pana pe 28 octombire. Incepand cu acesta data va da randament maxim pana pe 20 noiembrie, cand puterea va incepe sa-i scada treptat in ultima saptamana, datorita influentei Sagetatorului. Simbolul pentru Scorpion sunt scorpioni, niste animalute ucigase cu un ac otravitor in coada si, vulturul un pradator foarte agil care observa prada de la mare distanta zburand desupra problemelor mundane spre un cer spiritual.

Oamenii nascuti in aceasta perioada a anului par sa fie plini de contradictii. In aceasta perioada fie le merge foarte bine fie foarte prost. Pana la 20 de ani sunt superificiali, plini de virtute si religiosi, dar o data cu maturizarea se indreapta spre directia total opusa. In acelasi timp unii dintre cei mai mari sfinti sunt nascuti in aceasta perioada. Acesti nativi din Scorpion sunt foarte atractivi iar ca oratori fac mai mult apel la sentimente decat la ratiune inclinand preferintele publicului spre opiniile lor. Ei sunt cautatorii din zodiac si au o dorinta nestavilita pentru cunoastere in orice domeniu.

Din punct de vedere spiritual si intelectual aceste persoane vor sa-i eclipseze pe ceilalti. In situatii periculoase sau de criza iminenta isi pastreaza calmul si determinarea. Multi dintre cei mai buni chirurgi apartin acestei zodii.

Reprezentantii cestei zodii devin adesea dependenti de munca, Se exploateaza foarte mult, si fara mila ii exploateaza si pe ceilalti. Dispretuiesc vulnerabilitatea la ei si la ceilalti.

In afaceri si politica au idei bune, dar mai mult ca oricine sunt buni consilieri. Una dintre cele mai mari probleme ale lor este au tendinta sa amane lucrurile pe maine. Acest gen de persoane sunt abile in a rezolva conflicte si in a impaca dusmani.

Magnetismul lor este remarcabil, nicio alta zodie nu are mai multi prieteni sau mai multi dusmani decat cei nascuti sub semnul Scorpionului, insa personalitatea lor puternica ii ajut sa mearga mai departe lin ca un val.

Calitatea sexului joaca un rol important in viata lor femeile Scorpion atrag barbati, barbatii Scorpion atrag si ei la randul lor femei, dar in siuatii unde domina ambitia si vointa acesti nativi isi pot controla firile extrem de sexuale. Relatiile reprezinta un mister pentru Scorpioni, asa ca oricine are o relatie cu ei trebuie sa se pregateasca petru niste schimbari profunde in propria personalitate, in personalitatea partenerului si chiar in evolutia relatiei.

De obicei Scorpionii sunt interesati in casatorie si relatii pe termen lung. Pentru un Scorpion, dragostea este un sentiment intens, pasional care poate fi daruit unei singure persoane. Oamenii din aceasta zodie, ar trebui mai presus deorice sa fie incurajati sa aiba ambitie, caci este unicul lucru care ii va slava din orice situatie; ei sunt in stare sa faca orice sacrificiu sa-si refuze orice placere, si sa munceasca mai mult decat orice alta zodie.

In general simt nevoia sa-si domine relatile si rar afiseaza adevaratele sentimente chiar si in cele mai deschise momente de comunicare. Desi aceste persoane nu-si propun sa fie misteriose, reusesc sa para oricum enigmatice. Nu le place sa fie inselati sau manipulati si nu pot raspunde la un astfel de comportament cu sarcasm si razbunare.

In viata personala barbatii Scorpion au tendinta sa fie dogmatici si se asteapta sa conduca; iar influenta lor asupra femeilor este atat de mare incat li se iarta orice Mai devreme sau ai tarziu devin interesati de probleme oculte, dezvolta dintr-o data niste abilitati de clarvazator si adesea din randul Scorpionilor s-au remarcat faimosi scriitori, artisti si pictori sa poeti. Sunt niste filozofi innascuti, studiaza atent natura si au capacitatea de a observa si analiza caracterele celorlalti mai bine ca oricine.

De obice persoanele nascute sub acest semn zodiacal au sau produc bani. Insa adesea trebuie sa treaca prin multe necazuri, si situatii dificile, iar mai devreme sau mai tarziu faima si succesul ii gasesc cu siguranta. SCORPION-Semnul Scorpionului

Cand vorbim de reprezentantii Scorpionului, ne confruntam cu persoane care au un destin anevoios sau chiar tragic. Chiar daca de la nastere unii Scorpioni se afla in fruntea ierarhiei sociale, Scorpionul nu se adapteaza la aceste conditii, spre exemplu sotia regelui Frantei care a fost spanzurata din acest motiv. Exista o asemenea calitate incorporata in personalitatea acestei zodii care nu este specifica nici unei alte zodii si anume: distrugerea de sine. Suna destul de ciudat dar este consecinta evolutiei si a realizarilor sale in viata.

PRIETENI

De regula acesti oameni au putini prieteni si asteapta loialitate de la ei. Vor stabili cele mai durabile prietenii cu oameni nascuti in aceeasi perioada cu ei sau intre 21 junie si 20-27 iulie, de pe 19 februarie pana pe 20-27 martie.

SANATATE

Aceste persoane de regula sunt foarte slabe si subtiri in tinerete, dar au tendinta sa se ingrase dupa o anumita varsta. Scorpionul guverneaza asupra sistemului reproducator si al sistemului excretor, cei cu Scorpionul activ in diagrama sufera de dureri de cap, infectii si febra, pe langa alte boli care se localizeaza in partile intime. Inima are tendinta sa fie cel mai slab organ al lor si ar trebui sa fie atenti la efortul depus la sala sau la munca.